Noclegi Strona główna Kontakt z redakcją portalu noclegi pogodzinach.net Porównaj hotele, pensjonaty, ośrodki wypoczynkowe Rozrywka i Turystyka portal PoGodzinach.net ! english versionFrançaisEspañol Deutsch Русский
Noclegi Strona główna Kontakt z redakcją portalu noclegi pogodzinach.net Porównaj hotele, pensjonaty, ośrodki wypoczynkowe

Sanatorium Uzdrowiskowe AMER-POL

INFORMACJE GALERIA WIRTUALNE WNETRZA MAPA TURYSTYCZNAOPINIE GOŚCI KONTAKT

opinie

Komentarze


lista komentarzy

  • Jadę do sanatorium w Polańczyku od 14.07.2014 z Jastrzębia-Zdroju, chętnie się z kimś zabiorę i dołoże do paliwa.Tel.784780553

    Małgosia / 2014-04-16 11:34
  • Witam!Jadę ze starszą osobą do AMER-POL na turnus 23.06-14.07.2014 Może ktoś byłby chętny zabrać 2 osoby na trasie A4(Parkosz-Pilzno).Pokryję koszty podróży.Zainteresowanych proszę o kontakt tel.607950422,e-mail lucjaaugustyn@interia.pl Pozdrawiam Łucja

    Łucja / 2014-04-13 15:23
  • Zlocieniec -zachodniopomorskie ,chętnie zabiorem się do Polanczyka ,turnus w sanatorium zaczynam 5 maja haszczu10@wp.pl tel 667104555 Maria

    Maria / 2014-04-12 20:02
  • woj. zachodniopomorskie-chętnie zabiorę się do Polańczyka ,turnus zaczynam 5 maja ,wyjazd 3 lub 4 maja

    Maria / 2014-04-11 22:33
  • Jade do Polanczyka 14 kwietnia z Zamościa chętnie sie z kims zabiore dołoży do paliwa 604684617

    Basia / 2014-04-10 21:27
  • Jade do Amer Pol Polanczyk 25 maja. Zabiore jedna osobe po trasie Zielona Gora Wroclaw Opole Katowice. Info. zbig2961@o2.pl

    zbig / 2014-04-10 11:10
  • Jade do sanatorium Dedal w Polanczyku,od 23.o4.2014.mam 4 wolne miejsca i moge zabrac juz z Bialegostoku ale i Warszawy(bo bede rowniez jechal przez stolice) moj tel:511131722 Zapraszam Chetnych

    Mirek / 2014-04-07 10:53
  • Jade do sanatorium Dedal w Polanczyku,od 23.o4.2014.mam 4 wolne miejsca i moge zabrac juz z Bialegostoku ale i Warszawy(bo bede rowniez jechal przez stolice) moj tel:511131722 Zapraszam Chetnych

    Mirek / 2014-04-07 10:52
  • Jade do sanatorium Dedal w Polanczyku,od 23.o4.2014.mam 4 wolne miejsca i moge zabrac juz z Bialegostoku ale i Warszawy(bo bede rowniez jechal przez stolice) moj tel:511131722 Zapraszam Chetnych

    mirek / 2014-04-07 10:46
  • Na trasie Kielce-Jędrzejów-Kraków- Polanczyk-w dniu 4 lub 5 Maja dołożę się do paliwa a także mogę pomóc jako kierowca-Pozdrawiam Andrzej tel.510714860

    Andrzej / 2014-04-02 11:17
Napisz nowy komentarz

autor

email

treść

informuj mnie o odpowiedziach


kod

dodaj obiekt
aktualizuj dane
reklama

RSS Nowości

[-] Porównywarka

Porównaj wybrane